Direktlänk till inlägg 20 april 2012

WTC, del 5: Sammanfattning.

Av Anders Limes - 20 april 2012 13:08

Detta är ett sammanfattande grepp om delarna 1-4. Har du inte läst del 1-4, finns del 1 här. Dock räcker det att du läser del 4. Och den här sammanfattningen.


Varför räcker del 4? Därför att i del 4 påvisar jag det enkla faktumet att NIST ljuger: de medger att WTC 7 kollapsade i ett fritt fall, och anger vidare att denna kollaps drevs endast av omvandlingen av lägesenergi till rörelseenergi i fallet och värmeenergi i den förintade byggnaden. Detta strider emellertid uppenbart mot energiprincipen och är alltså en lögn. Se, som sagt, del 4 för detaljer. Jämför t.ex "debunking"-sidorna "Debunking 911" och "911 myths"; som ni ser slår man ner ett par halmgubbar: fritt fall i WTC 1 och WTC 2.


Man nämner inte med ett ord det verkliga fria fallet, det i WTC 7.Alltså, sammanfattningsvis. Det fria fallet i WTC 7 bevisar att den officiella förklaringen är falsk. Vidare, jag har gett en del exempel ovan på hur man lyckats fuska med "forskningen" så pass att man ofta utan att direkt ljuga, kunnat undvika att ställa de relevanta frågorna, eller undersöka de relevanta sakerna. 


Vi har dessutomsett att det inte existerar någon officiell förklaring för vad som inträffade den 11/9 2001: En fullständigt symmetrisk (d.v.s samtliga bjälkar på samtliga våningar i samtliga hus gav upp exakt samtidigt) kollaps av tre höghus byggda med stålskelett, som ett resultat av brand - den första gången i världshistorien detta händer. Och ingen utredning finns som förklarar hur det gick till.


Ett ytterligare sätt att förstå att det inte existerar någon officiell förklaring är detta: När de övre husdelarna faller ned genom de brandskadade våningarna och landar på på de nedre husdelarna, så kan vi se hur de nedre delarna helt pulveriseras. Vi minns nu Newtos tredje lag om mekaniska krafter: om en kropp utövar en kraft på en annan kropp, utöver den andra kroppen en lika stor kraft tillbaka. Vilket leder till ännu en (självklar) insikt: de övre husdelarna måste pulveriseras i samma takt som de nedre. Alltså, efter att de översta 30 våningarna förintats tillsammans med 30 närmsta nedre våningarna måste c:a 50 våningar av WTC 1 och 2 stå kvar. Betrakta nu filmerna av vad som istället hände igen... Newtons tredje lag upphör tydligen också att gälla den här dagen, och kollisionen mellan de övre och nedre husdelarna påverkar endast de nedre husdelarna.


Men det enklaste sättet att förstå att WTC 1 och 2 sprängdes är ändå detta: När den översta delen av byggnaden faller ner på de c:a 80 oskadade våningarna under branden - vad gör den översta delen? Följer den de enklaste av naturlagar - minsta motståndets lag - och faller åt sidan, genom luften mot marken? Ja - men endast ett ögonblick. Därefter ändras riktningen till ett fall rakt nedåt, och byggnaden väljer istället den utan konkurrens svåraste vägen nedåt - rakt genom 80 våningar av betong och extremt massiva stålbjälkar... betong och extremt massiva stålbjälkar som alla av någon anledning väljer att kollapsa exakt samtidigt och exakt symmetriskt... Här är en tredje orubblig naturlag - minsta motståndets lag - som tillfälligt upphör att gälla den där dagen på Manhattan.


Minns nu, att naturlagar aldrig - aldrig - tillåter undantag. Det är därför de kallas "naturlagar". Det är därför vi kan använda dem till att beräkna t.ex celest mekanik, hållfastheter, flyga, bygga ubåtar, bilar, etc, etc, etc. Ändå förväntas vi köpa att minst tre (3) helt orubbliga naturlagar upphörde gälla 11/9 2001... Och detta är kärnan avseende WTC 1 och 2, det enklaste sättet att förstå (och kommunicera till andra) att även dessa byggnader sprängdes. Att termodynamikens enklaste teorem - minsta motståndets lag - bröts i både WTC 1 och WTC 2. Lägg nu till brotten mot energiprincipen (WTC 7) och brotten mot newtons tredje lag (1,2,7)... och vi inser, slutligen, att vi har blivit förda bakom ljuset, och att en kontrollerad demolering av WTC 1, 2, och 7 är den enda förklaring som tillåts av de orubbliga naturlagar som styr allt som händer i universum.


Som sagt:


Jag föreslår inte att vi alla ska vara skräckslagna så fort vi går in i höghus. Jag föreslår inte heller en världsomspännande ombyggnad av befintliga höghus. Det jag, och många med mig, däremot föreslår är en oberoende utredning som går till botten med frågan:


Varför kollapsade WTC 2, WTC 1 och WTC 7 den elfte september 2001? Hur demolerades byggnaderna?


Under tiden, i väntan på en officiell utredning av denna fråga, är vi hänvisade till inofficiella utredningar, som t.ex denna. Vi ser då, att det faktiskt finns en förklaring till varför WTC 2, WTC 1, och WTC 7 kollapsade.


Eftersom detta är den enda förklaringen vi har tillgänglig, och eftersom denna förklaring dessutom stämmer utmärkt med vad vi kan observera (jämför med t.ex detta, detta, och detta), är det denna förklaring vi måste ansluta oss till.


I sammanhanget (minns bl.a detta och detta) väcker denna förklaring en hel del extremt obehagliga frågor, samt en mycket stor oro för den nära framtiden.


Vi minns, allt mer rättfärdigt ursinniga, ett citat från den okrönte mästaren i framgångsrik massuggestion, Adolf Hitler: ”Die große Masse der Menschen wird eher einer großen Lüge glauben als einer kleinen.Den stora massan av människor tror lättare på en stor lögn än en liten”.


Och på tal om det – massmördare – väcks nu ytterligare obehagliga frågor. Vi inser nämligen att förövarna bakom massmordet 11/9 2001 fortfarande är på fri fot. Och vi vet, att om de den dagen kunde mörda 3000 människor för att nå sina mål av krig och fascism, så kommer de inte rygga för ytterligare mord och skapade katastrofer för att främja sina barbariska syften. Och de kommer inte sluta med sitt sociopatiska, mordiska, totalitära vansinne förrän vi stoppar dem. Det är alltså upp till oss: mänskligheten. Vi får inte låta brottslingarna komma undan.


Vill du att dina barn skall leva i en fascistisk diktatur byggd kring krig och lögn? Eller önskar du dem en bättre framtid än så?


Framtiden ligger i våra – i dina – händer: Sprid ordet. Väck dina närstående. Let's roll.


PS. Jag vill också nämna att jag noterat att mina inlägg om WTC hittat till "Vetenskap och Folbildnings"(VoF) webbforum. Den här föreningen är som bekant mest känd för sin prisutdelning av "Årets Förvillare", och det har ägnats mycket tid på deras forum att försvara den officiella förklaringen av elfte september. Länken på VoFs forum till min text har legat uppe en vecka och har i skrivande stund använts 24 gånger - och som ni kan se verkar ingen ha ett kritiskt ord (eller något alls) att säga om mina inlägg. Vilket är förståeligt helt enkelt eftersom jag (eller rättare sagt, naturlagarna) har rätt. Frågan inställer sig naturligtvis om inte årets förvillare med nödvändighet måste bli VoF själva? DS.


 
ANNONS
 
Ingen bild

HCA

21 april 2012 01:44

Dom där sk "debunkingsidorna" är hysteriskt roliga att gå igenom, och läsa den ena krystade förklaringen efter den andra blandat med rena sagor och nya/gamla sanningslögner. Sen är det även viktigt att veta vad de INTE tar upp, för det är ofta saker de inte kan med sagor eller liknande förklara bort.
Från denna sidan http://www.debunking911.com/pull.htm t.ex:
"Note the WTC columns laid out as if there were a path to the building. There are no concrete slabs attached to columns. This is yet another example of pancaking. With the floors pancaking straight down, the perimeter walls were free to lean over in tall sections before breaking off and coming down. That's what gave them distance."
Hehehe... Om nu våningsplanen pannkakat sig nedåt så hade jag inte undrat en enda sekund. Men det är en liiiten detalj bara, och det är att om de hade pannkakat sig så hade man funnit dem mer eller mindre i en hög. Ok, inte alla kanske, men låt säga 40 våningsplan?
Faktum är att det inte fanns ett enda spår, dvs våningsplan, kvar när dammet lagt sig. Faktum är att all betong (läs: våningsplanen) ÄR dammet! Även från officiellt håll har man lämnat pannkaksteorin eftersom det inte fanns nästan någon betong kvar när tornen "rasat".

Pannkakskollapsen är en absolut omöjlig teori..
Dels för att det skulle ha funnits en STOR hög kvar, där troligen de lodräta balkarna i centralkärnan hade funnits kvar för ett stort antal våningar. Så är inte fallet..
Det man ser i filmer och på bilder från "kollapsen" är en gigantisk "dammplym". Eftersom detta damm innehåller den pulveriserade betongen (bl.a.), som jag baserar på det faktum att betongen inte finns kvar sen på ground zero och att det inte finns något annat i tornen som kan åstadkomma den mängden damm, så innebär det även att en pannkakskollaps orsakas av fallande damm (!?!?) ALT att ett våningsplan dundrar in i det nedanför, överför all sin fallande energi till det vånngsplanet för att därefter bli till damm..
Det innebär att betong blir till damm utan att det krävs eg någon energi öht, för den som fanns är överförd.

Nyfiken på en sak..
Om man gör ett av tornen i en nedskalad version, med alla delar sas, samt så även med planet och dess "komponenter", är det då ett godkänt sätt att en gång för alla testa hur det blir?

Anders Limes

23 april 2012 18:59

Det är en bra fråga. Jag har inte svaret på rak arm; man måste ta hänsyn till vikten (ändras med kuben på skalan), tvärsnitten = hållfastheten (ändras med kvadraten) osv. Så jag gissar att svaret är "nej".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Limes - 25 oktober 2015 15:49

    Invandringen till Sverige slår, som bekant, alla rekord. Nedan tankar om detta.   1. Syfte   Vilket syfte invandringen har för våra ägare (”eliten”) finns det olika uppfattningar om. En gör gällande, att den drivande dynam...

Av Anders Limes - 9 juli 2015 11:30

Jag har varit borta från bloggen ett tag, som ni säkert har märkt.   Orsaken är, att jag har ägnat all min energi åt att istället bygga en framtid åt mig och min familj - genom att skaffa gård, djur, kunskaper, nätverk, osv är vi nu på en kurs so...

Av Anders Limes - 25 juni 2012 21:24

Det djupa och egentliga syftet med Euron - liksom med all skuldvalutor - är att möjliggöra bankirernas stöld av fokens egendom, som vi tidigare gått igenom. Vi minns även, att det bankirkontrollerade NATO med stöd av det bankirkontrollerade Sverig...

Av Anders Limes - 24 juni 2012 20:19

För inte så länge sedan tog jag ett spadtag i den hundraåriga rabatten av såpnejlikor. Det var svårt, tungt att komma nedåt med spaden, men efter mycket hackande lyckades jag bända upp en fyrkant jord. Och då såg jag orsaken till motståndet: he...

Av Anders Limes - 19 juni 2012 21:23

Stuxnet är samtidens bästa datorvirus. Det är helt enkelt en fantastisk skapelse, en tour de force i destruktivitet. Vi känner numera till en hel del om Stuxnet. Det är ganska stort för att vara ett virus, en halv megabyte, men det är sannerl...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ limes med Blogkeen
Följ limes med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se